maanantai 30. joulukuuta 2013

Joululahjoja ja cossin etenemistä.

Vuosi vaihtuu ihan kohta ja suoraan sanoen se pelottaa hirmuisen paljon! En yhtään tykkää enää vuoden vaihtumisesta! Se saa suorastaan minut kananlihalle ja huutamaan kauhusta. Mutta aika kulkee koko ajan ja eikä sitä voi hidastaa.
Joulu meni ja sain lahjoja. Kaiki liityi ompelemiseen taika matkailuun. Ompelen nykyisin omien ompeluksien lisäksi kavereille ja tutuilla kaikea tilaustöittä, tyynynpäälisiä, verhoja ja ihan vaateitakin.


Hämärä kuva lahjoista. Ompelukone, joku ompelu tarvike setti ja lankoja! Näillä sitten on hyvä tehdä tilareitta ja ompeluksia kavereille~


Paljon lankoja! Erilliasta kumilankaa ja kaikee mitä ole tarvinnut! Nyt ei tartee huolehtii pitkiin aikoihin toivotavasti langoista!


Ompelukoneen neulani.. Ei tarvitse aivan heti mennä ostaa uusia koneen neuloja.


Sain myös työkalupakin jossa rupeen säilytämään toista erää ompelu tarvikeitani. Onhan noita lankoja kertynyt vuosien varrella..


Ja uusi ompelukone heti käytössä! Ompelin jo sillä Jedin mestarikaavun ja hämmästyin miten paksua kangasta se sai ommeltua! Entinen olisvaan tuhattanut ja ollut ompelematta.  Kuvassa ompelen uuteen takkiin irotettavaa karvakalusta. Kaikitarvittavat kankaat löysin laatikosta.


Matkalaukku! Sen takia kun joudun liikumaan paljon paikasta toiseen ja paljon ulkomailla nykysin tahdon olla. Wieniin lentolipput kourassa ja nytten työstämään kuvaussuunitelmaa ja kalusto listaa. Jännitää pikkusen mitäkö reisusta tulee.

Melkein heti joulun jälkeen lähdin kävelemään rotankolastani kaupunkiin alennus myynteihin! Mukanaan toin kotiin 3m villa kangasta ja uuden takin. Yukiconissa olen star wars snk versiona Eren ja sitten ehkä kesän animeconissa jos toki en ole taaaaas töissä niin olen perus Anakin skywalker! Jos vain tukka kasvais ja saisin vaalennettua tai no uskaltaisin kunnolen nykyiseen hiusväriin täydellisesti rakastunut kun se on puoliksi oma väri. Kyllä olen punapikmentinen ihminen. Pienempänä oli ruskeempi ja iän myöntä väri muutui punertavemmaksi ja sen takia värjäsin hiukset eka mustaksi ja siitä sateenkaareen.


Anakin skywalkerin costuumi valmis! Kaavusta en todellakaan saanut kunnon kuvaa. Sen tein mitenkä kaikissa ohjeissa kehotettiin käytämään villa kangasta ja noin 3m! Kivan painava on mutta talviconiin täydellinen! Ei pitäisi tulla kylmä!


Hihat on niin valtavat!(oisin voinut tehdä isommatkin mutten uskaltanut) Ja koko kaapun helmakin! Laskeuttuu kivasti. Itse olisin sittenkin ostanut enemmän kangasta sen 4m että olisin saanut extra ison! Mutta kun raha tilanne on mikä on. Kamalinta että ei ole rahaa cossin housuihin. Jee... Kärsin selvästi housu kriisiisä kun vältelen housuja viimeiseen asti! 


Mutta ylpeys on kummiskin vyö. Kaikineen härpäkeineen ja myös valomiekan nuppi jota vässäsin sen 3 päivää ja lenti kerra roskikseen mutta kero käski ottaa pois ja jatkaa. Liimaa meni paljon. Maalia kanssa, käytin myös kynsilakkaa.. Pidän puvusta paljon ja itse pidän sitä onnistuneena. Seuraava cossi projekti mitä rupeen vääntää on AC ezio.

Hyvää uutavuotta kaikille! Ja ps. Älkää olko raketti sotaa jos haluette pitää silmät päässä. T: Joni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti