torstai 12. joulukuuta 2013

Snk laiva miiti "ei ihan tavallinen kotinurkan miiti"


(Kaiki kuvat kuvasi @Eeva! Upeitta kuvia: kiitos Eevalle! Suuret)

Otsikko ja kuva kertoo kaiken. Tyttöystäväni ja hänen kaverinsa järjestivät ensinmäisen miitinsä! Itse en kai Ole järkännyt mitään miitiä koskaan??? Saatan muistaa Ihan väärin? Mutta kummiskin.
Yleensä ekat miitit järjestettään ihan kotipaikakunnalla tai kotona ,mutta nämä kaksi päätivät järkätä miitin ruotsiin, kaiken lisäksi se oli SnK laiva miiti ruotsinlaivalla. Ensinmäinen miiti ja ihmisiä oli muutama 7 henkilöä. Miitin tarkoitus oli mennä shootaamaan Tukholman vanhaan kaupunkiin SnK cosseja, ja siinä onnistuimme. Kivoja kuvia tuli reisusta ja kaiken lisäksi oli hauskaa. Herätettiin huomioo vähäsen ja jotkut japanilais turistit otti kuvia meidän kanssa.
Joskus toistenkin tehdään samanlainen miiti ulkomaille ,mutta isommalla porukalla! Tämä oli ns. Harjoitus miitti vaihteen vuoksi ja ensivuonna ajateltiin järjestää isompi miiti ja enemmän hahmoja. Jos toki on rahaa järkätä sellaista mutta suhteilla voi aina vähän pelata. Mutta (paljon) kuvia reisusta ilta casual cosseista => mantereelle asti. Selvittiin ongelmitta ja kerettiin käydä burger kingissä 


(vakio paika ulkomailla)Suuret kiitokset: Eevalle, Lottalle, Kerolle, Arulle, Janikalle, Satulle, Jerelle ja Terhille!


Päivä ennen lähtöä tehtiin janikalle Petra cossi valmiiksi. Leikeltiin Petra peruuki ja myös Levi peruuki special thanksit Juholle joka antoi liian upean mustan peruukin leviin tuhottavaksi. Paljon tekemistä oli ennen laivalle lähtöä ja hyvin kerittiin. Sain myös tehtyä Erenin paidan valmiiksi kaiken lisäksi. Pieni fiilistely kuva. Petran takki kesken viellä..


Kun oltiin pakattu niin lagailtiin sitten aamu 2:00 asti pelaten jotain häröä tansi peliä. Kuvassa: sasha, jean, marco ja mikasa ( sanna, janne, marko ja minna-kaisa) jännitettiin reissua hyvin, hyvin paljon! Koska lähtö laivalle ja onnistuuko koko homma edes. Vasta satamassa messiin hyppäs Eeva ja Lotta.

Kun Saavuimme laivaan niin kaiki heti marsi huoneisiinsa laitautumaan ilta vetimiin. Alku illasta itse olin Ymir, kunnes ennen yö bailailua ja jonkin laista casual ilta shootiin vaihoin vakio suosikin Jeanin. Kero oli Christa/Historia koko illan, samoin Aru oli Mikasa. Janika oli aluksi Sasha kunnes vaihtoi Petraan. Ja Lotta oli Armin. Koomisia hetkia koime tansilattialla kun tuli "marko" niminen mies iskemään Christaa, mikasaa ja Petraa, niin minä Jeanina kävin koukaamassa tyttöt kainalooni ja vein ne pois, mutta Petra jäi markon kanssa juttelee joka valitti sitä että toi (minä) homo vie kaiken naiset. Naurut siitä tuli sitten.. Illalla tuli kaiken laista vastaan ja valvotiin sitten 2:00 asti vaika oli jo 7 herätys ja 9:30 maihin nousu. Valvominen ei haitannut meitä koko reisun aikana nähtävästi.


Illan alussa poruka näytti suhteelisen tavalliselta. Hahmo oikealta vasempaan ovat: christa, Jean, Mikasa, Armin ja Sasha.


Huomaa kai että kaikilla oli aika hauskaa.. Khö khö.Kumpi on miehisin???!


Kaiki katsoo eri suuntiin.. Hmm


Illan lopuksi jumitettiin hissi aulassa katsoen todella taiteelista ja upeaa pelastus videoo. Huomaa jo että poruka on vähän väsähtänyt. 

Aamulla vähän myöhästyttiin aika taulustamme mutta se ei muutanut mitään.
Päivän eka kuva oli tälläinen,,


Cossit päällä, meikattu jne. Saatiin kaikille Harnesit päälle vaika ongelmia oli ja lopulta jouduin aika pikaseen pistää oman cossin päälle. Lainasin keepiäni Petralle, koska ulkona oli vilposta ja itsellä oli erenin paidan alla ruskea pitkä hihainen khö* khö* joka toki ei näy shootinkuvissa..


Sitten eksyimme metroon. Ihmiset olivat hivenen väsyneittä mutta ei se haitannut mitään! Kaiki hämillään. Itse taisin kuvien perusteella aika paljon katsoa metron kattoa? Vaika ei mitään muisti kuvaa ole siitä.


Suloinen Levimme siinä astelee ja uskollinen Mikasa seuraa. Toi vanha mies katsoo vähän hämillään Leviä.


Päästiin sitten jossain vaiheese istumaankin...


Tehtiin muutaman gifi myös reissun aikana, jotka sitten tulee sitten erilliseen shooti postaukseen, käytiin tietenkin ihanassa vanhan kaupungin sarjakuva liikeessä! Ja siellä meistä pyydettiin kuva.. Ostin sieltä kerolle joululahjaksit Colosal titaanin mukin. 


Japanilaiset turistit otti kyllä kuvia meistä, eepistä. Ja osasivat aika hyvin englanti ja jotkut randomitkin pyysivät kuvia. Meitä kaiken lisäksi luultiin saksalaisiksi, hyvä niin.Siinä se muki sitten on ja Eren syömässä tee sirotinta? Levi ei taida tykätä.. Asiasta.
Koko reissu meni todella hyvin, mitä odotinkaan vaika Petralta meni jalkakin, mutta Levi korjasi ihmetaikatukiteipillä toisen jalan. Pienillä haavereilla selvittiin, onneksi.


Leevi hyökäs nurkan takaa! Mutta paljon kuvia on ainakin reisusta ja kaikia en edes laita tänne, mutta teen erillisen postauksen shooti kuvista ihan suosiolla.


Mukava selitys kuva. Jossa kaiki näkyvät ja hivenen derpaaavat...


Lopulta selvittiin takas laivaa väsyneinnä kun mitkäkin morsot. Illan vieto jarkui yhtä railakaana siitä joskus kerron lissää kun kuvat on toisella järkärissi.


Lopulta armin cossasi Ereniä ja erenistä muutui pysty fledainen spurgu.

Tälläistä tänne vaihteeksi ja tein tässä vasta äsken Anakinin saapaat loppuun ja tein Erwin testejä Keron luonna. Muutama kuva niistä tähän loppuun~


Testi peruuki oli hivenen lyhyt mutta jos joskus cossaan Erwiniä niin tietenkin hankin siihen kunnon peruukin. Huom. Nuo ruskeet kohdat on omaa hiustani.. Omistan tollaset pulisongit.. Lolol


Ja saapaat redy! Ja tein tilauksesta Kerolle Obiwanij vyönkin mutta tällä kertaa alusta loppuun itse ommeltu. 

Oikea puoleinen tulee Levi obi wan cossiin, enää vaan ehkä maalaan sen punertavan ruskeaksi tilaan taas vaihteeks eri väristä nahkamaalia ja hankin uusia nahan käsitely aineitta.

Ja isompi kuva. Kenkuleista. yukiconissa nähdään! frostissa ei, koska olen työssäoppimassa silloin ja alallani on viikonloppuisin keikoja niin ne menee vähän sivu suun. Harmittaa vähäsen koska monikaveri on menossa, ja Mikan kanssa oli cool video ideakin. Mutta Yukiconissa ja Kupliissa ainakin tavataan. Adios~

-mursu kuittaa-

2 kommenttia:

  1. Aah laivassa cossimiitti kuulostaa niin eeppiseltä, minäki haluan. xD Hauskoja kuvia muuten!

    VastaaPoista
  2. Eepistä oli, ja kun kuulin ideasta olin aivan varma ettei homma onnistu xD tollasia kuvia oli melkein kaiki mitä tuli reisusta ^^'

    VastaaPoista