maanantai 9. joulukuuta 2013

No tres. Part 2

No no no no no. Tätä sanaa jankaan ainakun itsellä alkaa kertyä tressiä. Viime blogimerkinnässä heti ensinmäisenä kirosin korti kotelon katoamista, mutta se löytyi. Eräs nainen soitti minulle aamulla ja kertoi että hänen aviomiehenssä oli löytänyt korti taskuni. Hassuinta kun korti tasku hävisi maassa ei ollut yhtään lunta, mutta kun naisen mies löysi sen silloin maassa oli jo 20cm lunta siinä vaiheessa kortitasku olisi pitänyt olla hautautunut lummen alle, mutta ei? Se kuulemma löytyi Kaasilasta kerrostalon pihalta matto telineen alta, hangen päältä??! Mutta kortit oli tallella, ja sain peruutettua uusien kortie hommaamisen. Happy now. Ja toinen vaihe suoritettu myös autokoulusta. Nyt ei tartee huolehtii 15 vuoteen kortista.


Random taivas kuva. Oli liian kaunis, luonossa viellä kauniinpi jäin katsomaan tuota taivasta noin 10 minuutiksi ja ihaillin sitä.

Koulu hommatkin olen saanut putkeen. Enää vain yksi radio juttun tekeminen ja voin vain lösähtää maahan. Keskiviikona on syntärit, mutta vaihteeksi elokuva merkeissä, koska hobbitti. Samana päivänä pitäissi pakata tavarat jo kasaan, kun on jo torstai ja lähtö tampereelle oman rakkaan luokse. Ja viikon loppuna kutsuu taas laiva, ja muutama sotilas tuleepin mukaan operaatio. Titaanien tappo ruotsissa alkakoon!
Siellä sitten ihmisten kanssa pidetään tukholmassa vanhassa kaupungissa jotain snk shooteja ja muuten hiipaillaan titaanien peressä. Ereniä cossaan siellä, enkä tiedä miksi?


Sain laitettua laatat paikalleen hernesiin. Halelujaa haaranastat! Ja kontaktiliiman jämät. Käsitelin koko hela hoidon nahka-aineilla, tekonahalle tarkotettu kosteus-suojalla jne? Tais olla ihan väärä nimike. Mutta kenkä aineitta on kertynyt vuosien varrella koska olen omistamut monet nahka saapaat.

Kaikin puolin on siis aktiivinen viiko taas tiedossa. Jei! Ja enää yksi näytöt kasassa. Kuvapuolelta kaikista 3.. Kaiki osa alueet kolmonen, ei yhtään kakkosta, mutta ääni näytöstä tulee se 2 tai pahimillaan 1, koska en ole mikään mestari tekemään ääni juttuja, ainakaan radio juttuja. Mutta osaan vaan miksaila musiikeja ja tehdä tausta ääniä ja sen muuta. 


Kauhu elokuvien historian radio juttun tausta äänet veivät sellaiset 25 ääni raittaa. Lopputulos musiikina oli varsin mielytävä ja kaveri kysyi mistä elokuvasta olin silleen "pfft. Ei mistään!" 


Sain myös ommeltua kaverin penkari puvun valmiiksi, meridanin mekkon ja tienasin enemmän rahaa mitä odotinkaan. Ja tässä kuva mekosta, lattialla.. Työ tunteja meni noin 12-15 tuntia. Sisältyy kaavoitus ja kankaan leikaaminen samalla syömis/peli tauot. Helman ympärys mitta oli 7m. Ja kun Näin mekon päällä niin se laskeuttui niin nätisti. Olen ennenkin kaavoitanut mekkojen helmoja, mutten koskaan käytänyt valmiita kaavoja. Kaavat on mielessä pääni sisällä~


Lankaa meni kivan paljon, kaksi rullaa, koska huolitelin joka ikisen sauman siksakilla. Mutta silityksen jälkee mekko oli bueno, ja asiakaalle kelpasi. Se on pää asia.


Mutta tässä miettii kuinka nopeasti vuodet vierii voi vain sanoa wow. Ja miten voin vain kiitää kaikia kavereitta miten ne on jaksanut minua vaikeina aikoina varsinkin silloin kun olen lentänyt pihalle. On niitä yöitäkin tullut valvottua kadulla ja muuta. Ei ihan niin, yli dramatisointia? Sen päätää itse joka lukee. Mutta en voi vain itkeä, kavereiden puolesta. Tiedän että olen aika huono tuurinen ja samalla hyvä tuurinen ja todella ristiriitainen persoona joka kompastelee ja nauraa samalla. Kaikilla on se synkä puoli, mutta "se on mennyttä eikä sillä ole väli" mutta joskus mennyttä ei voi karata. Tälläinen tunteiden purku. Kiitos kaikille ihmisille niille joita en edes tunne tai tunsin joskus tai jotain sinne päin.


Joskus sitä vähän innostuu väritämään taustoja. Joitenkin mielestä kuvasta tulee mieleen Prototype kun taas joilekin zombi. Njääh. Mut aatelin tällä kuvalla uusia blogin ulko asun joskus, kun menen koneelle tai koulussa photoshopilla kääntelen vääntelee.

Olen myös joskus mietinyt tätä, mutta ehkä ennnnn. Kaipaan vieläkin noita vanhoja merkejä mutta tapoin ne vahingossa, ne suli kun silitin liian kuumalla ja niistä tuli ryppyset kun rusinat. Sniif*

Tälläistä tällä kertaa. Myöhäistä itsenäisyys päivää ja ensi vuonna FIFA! Odotan innolla pelejä varsinkin B lohkon! Ikuinen jalkis fani. Espania ja hollanti! Ygygygyyy. Mursu kiitää ja kuitaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti