sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kauhu aiheinen shooti ja lyhyt dokkari

Anteeksi tämä spämmi! mutta huomasin, että ipadissä kuvat näyttää ihan erillaiselta ku koneella ja itkun päästin kun olin laitanut faceen proffiili kuvaksi hyvälle näytävän kuvan kunnes se näytti koneella sitten ihan paskalle koska kuvan kontrastit oli paskat! padillä se näytti erillaiselta samoin kännykässä! sekosin! huusin ja raivosin! ja kaiki kuvat mitä vittu olen tänne julkasut näyti erillaiselta Ipadillä valaistuksen ja kontrastinkin!.

PAHOITELEN SIITÄ SUURESTI!. ragean koska. suututtaaa vaan pikkasen, haluaisin oman tietokoneen niin alkas nähdä värit oikein. eipä muuta.

Halloween tuli ja meni niin kuin joka vuosi. Pidettiin Lindan kanssa halloween aiheinen shooti ,joka muutui sitten päivää ennen muotoaan rajusti mitä olin suunitellut. Aluksi mietin että werewolf aiheinen photari, koska huhujen mukaan joitenkin mielestä olen ihmis hukka. Kuka tietää? Mikä oikeasti olen.
mutta päädyttiin zombien sijaan zombie hunter tyyliseen, mutta siitäkin taissi tullakin selviytyjä shooti.DADADAA!!
 Aluksi ajatelin paita auki mutta ei--- ei ollut pindaamiseen soveltua teippiä kun ohutta paketti teipiä ja sateenkaari, olisi ollut aika homoa jos sillä ois alkanut vetämään rintavarustusta pois.

Mutta tässä olla hivenen ilmekäitä ja tunteikaita, ja toivotavasti kylmiäväreittä herättäviä kuvia, kuvat otti @Linda Turunen.
Editointi: Minä

Nautikaa jos voite~

Selvinnyt hyökäyksestä ja paniikissa piilossa.

Raivoa ja surua.

Kaiki menee viellä hyvin.

Ei pieni haava kyljessä haittaa~

Toivoa on..


Monen sadan metrin juoksun jälkeen.
Tuo ase hävis metsään ja uusi löytyi metsästä! Musta 007 seiskan ase.. Mikä tuuri.

Tippuin kuopaan ja ruumis näyttää katkenneen..

ja lyhyt dokkarini, joenyö tapahtumasta..

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia, kauhu-tunnelmaa löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 oli kyllä aika nauramista koko shootin, mutta saatiin onneks hyviä otoksia muutaman. :D kiitokset kuuluu kyllä Lindalle joka osaa hyvin kuvata x3

      Poista